Om oss

Visby Trädgård & Hem

Visby Trädgård och Hem startades 2012 av Åsa M Nilsson. Efter att i två år ha drivit verksamheten på egen anställde hon 2014 ett gäng härliga pensionärer. Vi har även en icke pensionär i vårt gäng och det kan bli flera.

Vår specialitet är att styla trädgårdar inför en försäljning. Det höjer värdet en hel del för ägaren och är väldigt roligt att i samråd ta fram det bästa i din trädgård. 

Verksamheten i övrigt är bred. Vi utför trädgårdsarbete, hantverk och städning.

I trädgården handlar det mycket om att hjälpa personer som inte riktigt orkar med de tunga bitarna. Med vår hjälp kan de ägna sig åt det roligare såsom plantering och odling. Hantverk innefattar allt från målning och tapetsering till underhållsskötsel. Städningen handlar mest om att städa någon gång per månad, men vi gör också en del storstädningar och flyttstädningar.

Vi har nära samarbete med andra entreprenörer bl a en mycket duktig stenläggare.

Åsa deltar själv i mycket av arbetet och tycker det är en fröjd att samarbeta med trevliga och erfarna personer.

 

Citat kund "Ska jag gråta nu när ni åker. Jag är så lycklig över att ni gjort min trädgård så fin. Den är ju min ögonsten"  (april 2016)

 

 

Det mesta vi gör ryms inom bestämmelserna för Rut- och Rot-avdragen. Se Skatteverkets hemsida för mer information. Skatteverket

Visby Trädgård & Hem är en del av AB Påtryck som har organisationsnummer 556954-6764.

asa_360Åsa M Nilsson ägare

Har en bred kunskap om många verksamheter. Fråga henne om trädgårdsskötsel, måleriarbete, hantverk, städning, handikappanpassning , bygg- och anläggningsarbeten, värmesystem mm. Hon gillar att ta stora grepp och är bra på att lyssna efter en lång erfarenhet av att arbeta med människor. Har tidigare arbetat många år i kommunen. Hon är utbildad arbetsterapeut och projektledare. Det finns även en konsthantverkare i henne vilket gör att hon har känsla för färg och form. Är mer än drygt 50 år.

form.

SvenSven Olsson

Har lång erfarenhet av trädgårdsskötsel och odling. Har bl.a. jobbat med detta på Stafva gård i Barlingbo Han är handfast i både tanke och handling, han resonerar och ger kloka råd. Utbildad lantmästare. 

Birgitta putsar fönster 

Birgitta Stenmark

De sista åren innan pensionen jobbade hon 15 år inom hemtjänsten i Visby. Kunderna tycker mycket om hennes behagliga sätt och hennes noggrannhet när hon städar.

 

Lasse G ler 

Lasse Gahnström

Har lång erfarenhet av praktiskt arbete genom att ha arbetat på ett antal gårdar. Lugn och metodisk person vars specialområde är trädgårdsarbete.

 

Staffan suddig m trimmerStaffan Nilsson

Har goda kunskaper om trädgård och är bra på att beskära träd. Har jobbat över 20 år som fastighetsskötare så han kan fixa det mesta. På senare år har han jobbat mycket med måleriarbeten. Är i 50-års åldern.

Martin lerMartin Ronsten

Fixar allt snabbt och lätt. Har jobbat drygt 20 år på Hjälpmedelscentralen med reparationer och leveranser av tekniska hjälpmedel.